Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hoppträningen 2013-05/05

Skrivet:    ·  Ridpass
Nyss hemkommen från världens absolut bästa hoppträning, Hassan var mer än fin och var så otroligt pigg och glad.
Skrittade först ut i cirka 15 min för att värma upp han lite, Gick sedan in i paddocken och började känna på han i traven & galoppen, Tog ner han i form och flyttade lite i alla gångarter.
Tog och travade in på bommarna ett par gånger åt båda varven.
 
Kom in i galoppen och hoppade ett räcke några gånger, Han hamna lite långt ifrån när han hoppade av men jag tog igen och höll tillbaka lite!
 
Hoppade en bana på ett kryss, Ett räcke & en oxer 2 gånger. Tyckte det gick jättebra! Jag tog oxern ett nån gång til för att känna på honom lite till. Vi höjde sedan upp räcket och oxern och hoppade det lite, Låg på 80 båda tvåoch det kändes jättebra. Tog och jobbade honom lite på volterna i trav & skritt en stund sedan.
Ville ta räcket en sista gång och då låg det på 1 meter, Han var verkligen jättetaggad när höjden blev lite högre och sprang lite, Hållde emot lite och sedan släppte efter lite och jädrar vilka fina språng han tog i slutet. Tycker det räckte gott och väl med 30 minuters jobb i både hoppningen & dressyren.
 
Skrittade ut en stund i cirka 20 minuter så att han fick sträcka på halsen sen :)
 
Om jag sammanfattar det så var det en jääädrigt pigg och riktigt taggad ponny, Så himla bra tryck i sprången & han lufta högt över 1 meter, Så sjukligt jädra nöjd ♥ 'Han hoppade precis allting & var inte äns i närheten av att riva :)
 
Nöjd tjej här verkligen, Fick en massa pussar & godis sen - Och vidare ut i hagen till kompisarna :D
Fick verkligen inga bilder, Fick screenshota en otroligt dålig bild från en video jag inte får upp.. hmm ;)
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo