Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Gårdagens grymma dressyrpass

Skrivet:    ·  Ridpass
Ridpasset igår gick verkligen så himla galet galet bra. Blev precis som jag tänkt ett dressyrpass i paddocken, Lite trimm & bus.
 
Skrittade fram i cirka 10 minuter så att han fick sträcka på halsen lite, Tog upp han & travade nått varv, La in lite form på honom och jobbade lite grunden bara. Gick in på en volt sedan och jobbade i arbetstrav, Gjorde han rund & fin, jobbade lite form & sedan la till lite ytterskänkel så att han fick trampa under sig rejält!
Gick ut från volten och skrittade lite, Tog ett par galopper & jädrar va pigg han var, Gullisen ♥
 
Jobbade han faktist i form i galoppen också och han lyssnade riktigt bra på mig och mina hjälper, Gick in på volterna och jobbade samma sak där igen fast andra varvet, Så det blev mycket jobb på volterna idag.
Galopperade på volten lite, Försökte hålla en jämn galopp runt hela volten och få med hela honom så att bogen inte drar sig utåt och han blev faktist otroligt fin där med, Tog lite trav & gjorde lite ökningar och minskingar på långsidorna vilket resulterade att han lyssnade superbra, sedan fick han varva ner lite och skritta på halvlång tygel ett tag.
Sedan gjorde jag några galoppfattningar från skritt och gud vad bra han lyssnade, Hållde formen och åh vad den stunden gick bra, Tog sedan galopper på långsidorna och trav på kortsidorna för att öka lydnaden på fart.
Skrittade sedan av honom i cirka 10 minuter på långa tyglar och lite sträcka på halsen efter passet, Tror det blev cirka 40 minuter idag.
 
Måste verkligen säga att dressyrpasset igår gick så jävla bra och jag är så sjukligt nöjd över han igår ♥ Ångrar verkligen inte en sekund att vi tog hem honom, så sjuk glad för det!
Bilden blev verkligen jättedålig då pappas mobil är helt konstig..
 
 
 
♡Moa♡
Skrivet: 2013-05-03,  kl. 13:16:21

Jag blir så glad när jag läser detta så du anar inte! Du är så duktig och han trivs så bra med dig, ni kommer bli ett riktigt fint team. Ge han en massa pussar från mig!! ❤
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo