Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Dagens uteritt

Skrivet:    ·  Ridpass
Hassan var så galet rolig och pigg idag. Vi (Jag och Filippa) planerade att vi skulle ta en uteritt runt stranden och upp vid terräng banan idag vilket vi då gjorde.
 
Vi skrittade en rätt lång bit först så att hästarna bara skulle få sträcka på sig lite innan, Sedan kom vi in vid en väg och travade lite.
Sedan kom vi in i samhället bland alla hus, Barn som leker & allt sånt. Jädrar vad han visa upp sig för alla när dom peka på han ;)
Det var en väg inne i skogen som vi gick in på, Sedan kom terrängbanan då. Jag tog några galopper innan på en volt runt, Kom sedan in och travade över en stock (50 cm) och han hoppa stort och luftigt. Hoppade ett par gånger över den andra stocken som vart lite högre och jädrar vad han taggade till & vilket tryck han fick till i sprången :) Jättenöjd och stolt!
 
Gick sedan ner vid en strand och galopperade längs vattnet, i vattnet & jobbade lite, I skinande sol, Full fart, En övertaggad ponny längs vatten på stranden är en mycket bra kombination ;)
 
Sedan gick vi vidare och skrittade hem, Vi var ute i cirka 1,5 timme i skogen och dom tyckte det var skitroligt båda ponnysarna.
Jättestolt över han idag, Imorgon taggar vi lite dressyrträning :) Nu rullar det på bra!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo