Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Världens roligaste pass!

Skrivet:    ·  
Tänkte berätta lite om dagens barbacka pass på ängen! Har nog aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig haft ett så roligt pass tillsammans som idag. Kände direkt när jag tog in honom att jag hade en väldigt taggad ponny! Borstade av honom och myste massa, Han fick massor med pussar ♥ 
Pappa gick brevid för han frös så, Vi skrittade runt ängen ett tag och jag kände lite på honom, Kan bara säga ett ord, Pigg som satan! Han trippa & jag fick lägga en del volter och lugna lite, Tycker det är såå kul när han är på sånt här humör, Glad som tusan & jättepigg! Allt blir så roligt då, Travade och NÅGON tyckte det var väldigt kul, Han har vilat nu i 3/4 dagar och det märktes rejält!
 
Pappa sprang framåt & satte sig ner och ropade på Fredman, Då blev det fart och däremellan slängde han in ett par skutt och bockningar med. Han var sååå gullig!
 
Jobbade honom emellan all pigghet, Eller försökte iallafall och det gick för himla bra det med, Formade ner honom och flyttade lite för skänkeln en bit, Testade en skänkelvikning och han lyssnade direkt.
 
Aldrig skrattat så som jag gjorde idag och han är verkligen världens bästa ponnyskrutt!
 
Så idag blev det ett supersupersuper skojjigt pass på ängen barbacka!
Riktigt nöjd och jag tyckte det var så himla roligt idag.

 
 
♡Lina Ericson Stahlin♡
Skrivet: 2013-03-21,  kl. 21:22:38 Blogg:  http://ericsonstahlin.blogg.se

Söta Fredman <3
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo