Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

power

Skrivet:    ·  
Vill me detta inlägget tacka er & skicka lite kärlek o POWER.
shiiieeet, kollade på annonsen å vi har över 2000 klick, grymma är ni.
 
kan jag bakom den lilla sega datan i Trollhättan, DÅ kan ni..
kämpa tills du blodet rinner, kämpa som aldrig förr, vad du än vill lyckas med, basket, ishockey, fotboll, innebandy, kampsport. Fortsätt köra, alla e sjukt olika i sig,  Men jag har viljan & jag VILL lyckas. det visar ett kvitto på att jag kommit hit jag är idag, jag är långt ifrån att har lyckats, men ändå vill jag lyckas, så jag fortsätter..
 
Jag vill att ni ska må bra & vara nöjda mer er själva, att kunna titta er själva i badrumsspegeln o se ett leende hos er. Att se mina bloggläsare lyckas & vilja, sen se att jag hjälpt dom e SJUKT kul. De finns alltid nån som älskar dig & uppskattar dig för den du e. tragiskt att se folk som trycker ner folk och får dom känna sig underskattade, sjukt tragiskt.
Försöker någon nånsin trycka ner dig, då ska du visa att du är starkare än aldrig förr, stå emot smällen och vandra vidare med känslan JAG lyckades, lika mycket som killen i matsalen som alltid blir vald sist på gympan, välj han först, han kanske inte är valet du vill, men du gör sjukt mycket NÅNS dag. Att få någon känna sig betydelsefull är väl grym, det är en dröm att driva en blogg & det är sjukt kul, å sjukt svårt, det KOMMER sticka i ögonen på folk, det lovar jag.. men det är då du ska köra på, jag har haft blogg med över 130 unika per dag, men nån dag kanske den ligger på 20 unika eller 20000, asså det spelar NADA roll HUR mycket besökare du har, för sen bygger du upp den, å DÅ kanske du tillslut blir STOR, ännu större.. Allt handlar om att vilja, vilja lyckas & VILJA nåt, ha ett mål med bloggen & kämpa, jag lovar er.. bara för jag kanske hade 20 unika en dag så tänker jag fortfarande inte sluta, bara för det.. tänk alltid på det. Det är blablabla om hur mycket besökare man har osvosv, men strunta i statistiken, gör det för att det är kul, Detta ÄR kul, åh jag hoppas jag en dag vandrar vidare men mer besökare, för jag har viljan, det lovar jag..
Jag ska bli ännu större & nå ut till er, med er i bagaget så fortsätter jag nu.
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo