Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Min skyddsängel ♥

Skrivet:    ·  
Ja, Idag är det då Tisdag och min bästaväns födelsedag. Idag fyller han 15 år och det gör man bara en gång om livet!
Jag hoppa verkligen att han får en underbar dag idag med mig & pappa! Han betyder mest i hela mitt liv, Alla har sina bästavänner, Sina girlfriends dom sover över med och kör sanning eller kånka, Jag har min ponny & det är jag otroligt glad för! Han är verkligen helgrym ♥ 
 
Vår rea har varit SJUKT svår, Med massa blanade känslor men jag är riktigt glad att jag kämpade! För han är verkligen bäst! Idag är han 15 år och när jag fick han var han 8 år. 7 år sedan men fortfarande samma tjej & samma ponny!
Hoppas verkligen vi håller ihop ändå tills vi möts båda i himmlen istället. För som läget är just nu, Så skulle jag aldrig kunna släppa taget om han, Inte för NÅGONTING. När jag får ponny sen och jag inte har tid kommer jag fortfarande t.ex. skippa nån kompis för Fredman!
 
Han är det betydelsefullaste & bästa jag har! Jag har ett halsband med hans tagel, Ett armband med hans tagel som jag båda bär varje dag, Jag har 3 tavlor i mitt rum med oss på, Jag har ett iphoneskal med han på, Han är med mig verkligen överallt!
Han är verkligen bäst min lille skit!
Han är min skyddsängel & självsfrände ♥
 
 
Here we are, Me and my prince!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo