Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Mer i luften än på marken pass!

Skrivet:    ·  
Jag stod ue och borstade idag då jag tyckte det var såpass varmt ute och det var riktigt skönt faktist, Jag stod och borstade i 40 minuter och gång på gång på gång fick jag borsta rent själv borsten, HIMLANS vad han fäller just nu.
 
Tänkte berätta lite om dagens mer i luften än på marken pass på ängen, Tycker han var för taggad för bommar så det blev ett vanlig pass på 40 minuter! Aldrig har han vart såhär pigg, aldrig ;) 
Han var inte lite busig heller och jag kan nog lova att han var mer i luften än på marken! Han hoppa & bocka o grejjade men jag har lärt mig hans knep så jag satt iallfall kvar.
 
Jag tog in han på en volt och lugna ner honom och travade, I skritten på volten gick hans mestadels jättebra i formen och så vidare! I traven trippade han rätt mycket men jag tog några extra varv och han försökte hela tiden hoppa och galoppera men jag tog tag i han lite och då blev han rätt stark men han gick faktist bra ändå. Sedan tog jag en galopp rätt över ängen och han tyckte det va såå kul och som tur va stannade han iallfalll på marken och då släppte det lite, Dock var han överladdad när jag galopperat men men :)
Jag skrittade av han i skogen en stund sen :)
Pappa knäppte ett par bilder som jag lägger upp senare! Ska ta och jobba bort lite engeri nästa gång.
 
Jag vart iallfall rätt nöjd ändå för stundtals gick han ju jättefint!
Nöjd ponny blev avborstad rejält efter!
Både jag och han tyckte det var jättekul!

Imorgon får han vila och jag ska putsa alla saker, städa skåp, tvätta borstar och massa sånt då det ser ut som ett bombnedslag i mitt skåp hehe ;)
 
 
Här har jag en lagom fin och busig ponny..
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo