Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Gästbloggning- Fanny

Skrivet:    ·  
Ja jag kanske ska presentera mig lite så ni får veta vem jag som person är! Jo, jag heter då Fanny Jaensson  och är en 15 årig glad tjej från lilla Örebro som ligger mitt i Sverige. Jag bor i en helt vanlig hus med en helt vanlig familj och jag är hästgalen. Jag har ridit sedan jag var 4-5 år, alltså i drygt 10 år det är fortfarande något jag älskar! Jag går på Adolfsbergskolan 7-9 och går alltså mitt sista år där, i 9:an nu så det  är en hel del plugg som ni säkert förstår. I min familj så är det jag, mamma, pappa och min 17 åriga storebror, som jag förövrigt bråkar med ofta men äskar ändå! 
Jag är en VÄLDIGT pratglad person som pratar nonstop, ibland kan jag bli lite blyg med nya människor men efter en stund är jag lika galen som vanligt. Jag är en väldigt öppen person som säger vad jag tycker och tänker och älskar att bjuda på mig! På fritiden så är jag nog en helt normal tonåring, jag gillar att dansa, shoppa, vara med kompisar, vara i stallet och rida, träna/tävla och festa lite (haha missförstå inte där) ;
 
 
Här fick ni lite bilder på mig och mina vänner, som sagt..onormala ;) 
 
På fritiden så rider jag på ridskolan Örebro fältrittklubb 2 gånger i veckan i en vanliggrupp på tisdagar och en hoppgrupp på onsdagar, där har jag allt från min skötponny Lille skutt till mina bästavänner! Jag spenderar många timmar där dom 2 dagarna jag är där och det blir som mitt andra hem typ. 
Lille skutt är då min skötponny på ridskolan, jag har varit skötare på han sedan hösten 2010. Skuttis är en valack, maxad C-ponny (139,5). Han är en korsningsponny, tigererad född 2002. Han har tävlat upp till LB. Han är jätte bra att rida, känslig och lagom pigg. Han hoppar väldigt speciellt men har en otroligt bra hoppteknik! Hitills har han och jag  startat några starter i hoppning där det högsta varit 70 cm och sedan 2 starter i dressyr (LC) och kommit 5:a båda gångerna , men mer tävlingar är planerat! Det högsta jag har hoppat med honom är 1m.
 
 
Lille skutt ↑
 
Outlawn Luna, eller Luna som hon kallas är min medryttarponny då. Hon är 23 år och importerades som 7-åring från Irland. Hon är en maxad D-ponny, alltså 148 i mankhöjd. Luna har tävlat med godkända reslutat i LA dressyr & LB hoppning. Hon är registrerad som Svenskridponny men är troligtvis Connemare eller New Forest/Connemara. Luna är ett typiskt sto med MYCKET vilja, man kan inte tro att hon är 23 år utan hon beter sig mer som en 7 åring ;) Hon kan bocka/sticka i galoppen och stegra om hon inte vill gå framåt - alltså en riktigt riktigt envis dam. Tur att jag är envisare haha. Annars är hon än super go ponny att rida, lite seg ibland och ibland jätte pigg. Jag kommer mest rida Dressyr på henne, kanske lite hoppning.
Luna↑
 
Jag ser på livet som att man ska bjuda på sig själv, leva livet precis som jag vill och göra det jag vill! Man lever bara en gång så jag ska leva ett jävligt bra liv, vill ni hänga med på resan? FÖLJ MIN  BLOGG!
http://hovskrape.blogg.se!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo