Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fredman 12/03-13

Skrivet:    ·  
Mål med passet: Lyssna på skänkeln
Längd: Cirka 30 minuter
Fokus: Bra & balanserat
 
Idag red jag till Fredman i paddocken, Skrittade länge i början så han fick stärcka på sig, Tycker han blir spänd när han inte slappnar av innan & då kaosar sig hela passet. Idag var han rätt pigg mestadels! Började jobba han i skritten en stund, ormade, ställde, flyttade & jobba med allt det ett tag.
 
Jogga igång han en stund, pigg & glad. Kände att han rörde sig konstigt med vänsterfram så jag hoppade av & gick lite, Kollade om han var halt men det var han inte så det var tur.
 
Red på volten ett tag och så. Skritt & trav! Jag galopperade inget idag då jag ville börja med att skrita & jogga igång lite bara, Blir sååå fjollig när jag märker nått att han går konstigt eller sånt, Även fast jag kollade & gick igen om visste att det inte var något, Valde jag att avstå galoppen idag. Mestadels för hans skull :)
 
Annars gick han helt okej faktist!

 

♡Fanny Jaensson♡
Skrivet: 2013-03-12,  kl. 21:54:54 Blogg:  http://hovskrape.blogg.se

jag tycker inte alls du är för stor på honom, benen är alldeles lagom. Sedan har du lite lång överkropp så bara du inte slänger dig fram utan har stadig överkropp så är det inga problem! :)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo