Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

mig själv och ingen annan. ;-)

Skrivet:    ·  
Snackade min min förebild för ett tag sedan, Hon som FINNS där. Yes ni vet vem ;) ~ Vickanrinkous.se~ Snackade med henne om seriöst inget & ändå allt. Hur fel allt kan bli, Kopiera Nellies inlägg för det är så grymt, Men för mig hade det känts hemskt att ta emot beröm för det.
För HELT ärligt vet jag inte vad jag ska tro, Dålig eller bra blogg?, Doesn't matter, Vill nå UT till alla med mig själv & ja, förändra nåt fel till RÄTT. Det är det bloggen är till för, För att ha kul & nå ut till alla med nåt bra.

För det ska man inte kopiera ett inlägg från nån annan du inte är. Du ska vara Julia! Gillar dom det inte, Fine? Men vad än alla säger, Jag är mig själv & bjuder på mig själv inför hela världen och NU börjar det, NU ska jag visa vem jag är. Julia Axelsson.. EN tjej och alltid samma. Hela livet ut, Acceptera det eller dra, Det är 2 saker att välja på du väljer det du vill, Stannar du? Jag lovar dig massa kul, Drar du? Jag är la inte tillräckligt kul för dig :-)

Jag har faktiskt kopierat ett inlägg och försökt härma Nellie flera gånger.. Men inget hjälper, gillar dom mig då gör dom de för vem JAG är, Inte Stefan Karlsson som bloggar på nattstad, Jag är JAG och det kan ingen ändra på. Im proud, YES I REALLY AM Gonatt! Hörs imorn med lite bättre självförtroende :)
Puss
Nu kör vi, Du & jag. Tillsammans. En bloggare o rätt många läsare, Jag levererar & ni läser.
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo