Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Vad händer med Fredman nu?

Skrivet:    ·  Fredman
Fick en fråga om vad som skulle hända med Fredman när jag får en större ponny, Om jag ska fortsätta kämpa eller inte?
 
Ska självklart skriva detta!
Fredman är en mycket speciell ponny som lärt mig verkligen precis allt jag kan idag, Han visar mig om jag gör fel och rätt med hans sätt att träda fram. Vi fightades och tävlade mot B-ponny men snappade ändå första placeringen i nuntorp! Han betyder otroligt mycket för mig & jag är mycket mån om hur han har det. Skulle aldrig göra nått som är fel för honom, Han kommer aldrig flytta eller säljas det har vi redan bestämt Ann-marie och jag.
 
Han kommer tillbringa sitt liv där han har det som bäst, med sina kompisar på stall haga :) Jag vet att Annmarie är otroligt bra på att ta hand om hästar vilket gör mig ännu tryggare. Han har jag haft i 7 år & det senaste vart där mer än 6 dagar i veckan vilket är måååånga timmar.
 
Tyvärr kommer jag självklart inte hinna med att vara hos honom precis lika mycket och inte kunna kämpa för att nå toppen inom körningen. Jag kommer INTE sluta med Fredman, Sålänge han lever är det alltid vi. Jag kommer åka ut så ofta jag hinner vilket kommer bli kanske 1-2 dagar i veckan och mysa och köra ♥
 
Han är 16 år så det är också lite skönt för han att bara mysa runt & leka med sina bästisar.
Det är det bästa liv han kan få.
 
Så JA jag kommer fortsätta ha min lilla guldklimp & jag älskar han över allt ♥


 
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo