Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Min förebild

Skrivet:    ·  Tankar & Åsikter
Den är hon nu & har varit i 2 år snart. Hon kommer nog alltid vara en tjej jag alltid ser upp till lite, Tycker om henne & det hon gör skarpt mycket.
Jag tycker alltid hon visar vart skåpet ska stå och är en bestämd, Mogen och mycket duktig tjej! Ni vet nog vem jag snackar om - stjärnan Nellie Berntsson. Och innan jag börjar skriva kan jag börja med att säga att om ni nu skriver och kommenterar nått dumt om henne här och försöker få mig att inte gilla henne är ni på helt fel ställe, För det kan jag lova er direkt Ni kommer då ALDRIG lyckas!
 
Jag kan ge er sjutton på att ingen skulle klarat att heta Nellie Berntsson och driva den stora blogg hon gör, Ja menar, Hon är 12 år och driver en av sveriges absolut största hästbloggar, Det tycker iallafall jag är otroligt grymt!
 

Hon har gjort någon otrolig resa, Hon satt på sin ponny Gevalia och Thonna och hoppa små LD & nu hoppar hon Svenska Mästerskapen och placerar sig på en 5:te plats, Nellie Berntsson och Bellman är det 5 bästa ekipaget i absolut hela sverige.
Tänker inte skriva mer då jag inte behöver förklara för folket hur jag tycker Nellie är. Jag accepterar om ni inte gillar Nellie, Men då håller ni era åsikter för er själva isåfall.
 
Står fast vid min åsikt. Nellie Berntsson är MIN förebild!
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo