Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Ge aldrig upp, Det går inte alltid som man vill..

Skrivet:    ·  Tankar & Åsikter
En sak jag alltid försökt tänka på vid tillfällen det inte alltid går så bra är att jag bara ska glömma det som hänt, Glöm det ridpasset, Glöm allting och börja på nytt. För har det hänt någonting går man lätt och tänker på det ett tag, Att just det ridpasset gick så dåligt. Bara för det så är jag och min ponny sämst, Tjohej jag slutar nu, Jag misslyckades -
 
Jag har haft så himla många ridpass & tävlingar då Fredman bettet sig helt sjukt barnsligt och slängt av mig flera gånger per ridpass. Såklart som sjutton att det sårade? Men helt ärligt så vad spelar det för roll, egentligen?
 
Alla har någongång gjort något mindre bra eller misslyckats totalt och det kommer alla göra någongång. Det är något man måste verkligen lära sig, Lära sig att det inte alltid går som man vill & planerat och en ponny inte förstår vad du menar med dina signaler!
Ibland kan det vara sjukt bra att misslyckas ett par ridpass, För att lära sig att en gång händer det?
 
Så bara för du får en sprillans klar SM ponny på ett silverfat så betyder inte det att den är bättre. Tvärtom! För det händer lika mycket dom som en vanlig ponny för 10.000 vilket många inte fattar!

Du kan själv inte göra något mer än att försöka, Göra ditt bästa & göra det bra av situationen du är på. Sen är det många som klandrar sin ponny för felet dom gjort, Alltid är det inte bara ponnyns fel, Tänk om du gav den fel signaler just för den stunden eller det lilla steget.
 
Detta inlägg blev inte det bästa jag skrivit, Men jag tror ni fattar grejjen! 
 
Tänk aldrig på det negativa, Tänk framåt på allt positivt, Kämpa ända tills blodet rinner - Såklart om sjuttan att det sårar.. Men i slutändan visar det resultat.
 
Det kanske inte fanns någon röd tråd i detta inlägg men vem bryr sig?
Alla ni som någongång kommit hem gråtandes från en tävling eller ett ridpass - Jag vet att ni alla klarar det, Tro på dig själv.. Du ÄR sjukt duktig.. Whatever om det gick dåligt, Jag vill, Jag kan & jag tänker aldrig ge upp.

Shit vad mycket jag kommit hem med tårar som forsar ner för kinderna.. Men nu bryr jag mig ärligt inte, Det sårar & sätter sig på hjärnan - Men nästa gång, Då klarar vi det!
 
För ger du upp så får hästen sin belöning..
Man har sina bra perioder.. Men även massa dåliga!
 
 
 
 
 
♡Ponnydressyr - Sara♡
Skrivet: 2013-04-04,  kl. 12:33:25 Blogg:  http://ponnydressyr.se

Väldigt kloka inlägg för att komma ifrån en tjej som bara är 12! :o Bra skrivet! :)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo