Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Dagens 2 ridpass!

Skrivet:    ·  
Nu är jag hemma efter 2 bra ridpass! Riktigt trött nu faktist!
 

Fredman: Tog in honom & borstade han länge länge, han stod och njöt och nästan somnade. Satte på honom ett Fleecetäcke & promenerade ut, Jag jobbade han inte och lät han bara skritta på, Var ute i den skinande solen i kanske 30 minuter! Han var lugn & fin :) Lite stel i vänster efter att han vilat i 5 dagar under när jag var i fjällen, Men mjukade upp han lite, lät han skritta på långa tyglar hela tiden, Sen hörde han någonting och blev lite rädd, började vända och försöka dra iväg, han hoppade och stog på stället, stegrade på ett fält men jag är envis som en tjur hehe, bestämde mig för att han skulle gå framåt, Sen gick han framåt efter lite jobb & då gick han på som vanligt, pigg & snäll. Då nöjde jag mig & vände tillbaks och vandrade hemmåt, Så idag blev det ett lungt lungt skritt myspass ut i skogen.
 
Nöjd ponny fick massa morötter sen ;)
Kan bara säg att jag har helt seriöst VÄRLDENS sötaste lilla ponnyskrutt! Älskar min prins sååå mycket ♥
 
Timjan: Gjorde iordning henne länge länge & myste lite extra, hon är så gullig hon min sessa!
Gick sedan ner och började spänna sadelgjorden och kollade allt sånt, började promenera runt i ridhus i 5 minuter först, då gick jag brevid. Hoppade upp och skrittade lite till, kortade tyglarna och började känna av henne lite, gjorde massa halter & igångsättningar, började jogga några varv & hon kändes fin & lydig, stadig och riktigt bra.
Fattade galopp & galopperade några varv för att känna av henne och låta henne busspringa lite, hon var så gullig.
Sen hoppade jag ett rättuppstående 2 gånger & redan vid trav innan jag skulle fatta galopp kände jag en taggad liten gulleponny! fattade galopp & hon hoppade till och flög iväg och hoppa, hon tyckte det var tråkigt eftersom det var så lågt hehe...
 
Hoppade sedan banan på 6 hinder, kom mot första och kom bra till det, tror hon trampa om men hon hoppade fin fint, sen var det en raksträcka på cirka 10 meter emellan det hindret och sen var det ett gult efter, hon kom lite nära men hoppade av riktigt fint och luftigt, voltade sedan och hoppade ett hinder på volten, hon kom nära och hoppade av konstig, hamna fram lite och hon var nära på att springa åt vänster, lotsade in henne och hon gick sedan bra, hoppade 3 hinder till där hon hoppa riktigt fint på alla!
Hoppade banan cirka 2 gånger, andra gången vart hon riktigt fin och hoppade super på alla och gick perfekt med tempo och trampet!
Skrittade sedan av & hoppade av, pussade massa på henne, gick upp till stallet och borstade, satte på ett varmt gossit täcke & fodrade henne, packade hösilage & gav henne, hon mumsade gott & jag pussade på henne, sedan blev klockan 21 och jag åkte hem!
 
finaaaa prinsessan!
 
Otroligt nöjd över Timjan & Fredman var riktigt gossig!
En bra & tränignsfull hoppträning på Timjan!
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo